Usein esitetyt kysymykset

Auttaaksemme asiakkaitamme ymmärtämään tuotteitamme ja jätteiden hävitystä, olemme laatineet osion useimmin esitetyille kysymyksille ja vastauksille niihin.


Paalain on paras menetelmä kierrätettävän materiaalin keräämiseen. Kierrätysasemat ottavat materiaalin mieluusti vastaan paalattuna, jotta käsittely on helppoa. Monet keräysasemat ottavat paalatun jätemateriaalin vastaan parempaan hintaan kuin irtotavarana olevan. Jätemateriaalin paalaamisesta on tullut suosittua viime vuosina, sillä kaatopaikkamaksut kasvavat koko ajan useimmissa läntisissä teollisuusmaissa. Muita syitä paalaimen ostamiseen ovat tilan säästäminen, turvallisempi ja hygieenisempi jätteenkäsittelyalue sekä ympäristön tukeminen.

Laitetta voidaan kutsua monilla eri sanoilla. Yleisimpiä ovat seuraavat: jätepaalain, paalauspuristin, pystypaalain, vaakapaalain, paperipuristin jne.

Kannattaa ottaa yhteyttä paikalliseen MACFAB-jakelijaan ja pyytää suorittamaan jäteauditointi. Siinä mitataan tuotettujen jätteiden määrää ja laatua ja annetaan tarjous tehtävään parhaiten sopivasta paalaimesta / laitteesta. Kannattaa ottaa yhteyttä paikalliseen MACFAB-jakelijaan ja pyytää suorittamaan jäteauditointi. Siinä mitataan tuotettujen jätteiden määrää ja laatua ja annetaan tarjous tehtävään parhaiten sopivasta paalaimesta / laitteesta.

Euroopassa MACFAB-laitteille mallista MACFAB40 malliin MACFAB250 riittää normaali yksivaihekytkentä. Vaakapaalaimet mallista 450 malliin HZ 70t vaativat kolmivaihekytkennän. Tarkemmat tekniset tiedot / yksityiskohtaisen kuvauksen paalaimen sähkökytkennöistä saat ottamalla yhteyttä meihin tai johonkin jakelijoistamme.Euroopassa MACFAB-laitteille mallista MACFAB40 malliin MACFAB250 riittää normaali yksivaihekytkentä. Vaakapaalaimet mallista 450 malliin HZ 70t vaativat kolmivaihekytkennän. Tarkemmat tekniset tiedot / yksityiskohtaisen kuvauksen paalaimen sähkökytkennöistä saat ottamalla yhteyttä meihin tai johonkin jakelijoistamme.

Huolehtimalla siitä, että jokainen paalainta käyttävä ymmärtää mukana toimitetussa oppaassa annetut ohjeet ja noudattaa niitä. Jos opas häviää tai vahingoittuu, ota yhteyttä paikalliseen jakelijaan tai pyydä uusi kappale osoitteesta sales@MACFAB.com. Huolehtimalla siitä, että jokainen paalainta käyttävä ymmärtää mukana toimitetussa oppaassa annetut ohjeet ja noudattaa niitä. Jos opas häviää tai vahingoittuu, ota yhteyttä paikalliseen jakelijaasi tai pyydä uusi kappale osoitteesta sales@MACFAB.com.

Sinun tulisi ottaa yhteyttä siihen jakelijaan, jolta ostit paalaimen. Jos olet hävittänyt jakelijan tiedot, ota yhteyttä meihin ja kerro paalaimesi sarjakoodi (löytyy sarjakilvestä). Me annamme tarvittavat yhteystiedot. Sinun tulisi ottaa yhteyttä siihen jakelijaan, jolta ostit paalaimen. Jos olet hävittänyt jakelijan tiedot, ota yhteyttä meihin ja kerro paalaimesi sarjakoodi (löytyy sarjakilvestä). Me annamme tarvittavat yhteystiedot.

Vaakapalainta kannattaa harkita, jos paperi-, kartonki- tai muu kierrätettävä materiaalimäärä on yli 150 tonnia kuukaudessa. Tämä on vain karkea mittari, ja kannattaa olla meihin tai johonkin jakelijaamme yhteydessä ja pyytää jäteauditointia, niin voimme kartoittaa tarpeesi. Huomaa, että vaakapaalaimen ostamiseen liittyy monia tekijöitä, kuten materiaalin syöttämiseen ja sidontaan liittyvät vaihtoehdot, enimmäisvetoisuus, tarvittava suoritusteho sekä materiaalityyppi. Vaakapalainta kannattaa harkita, jos paperi-, kartonki- tai muu kierrätettävä materiaalimäärä on yli 150 tonnia kuukaudessa. Tämä on vain karkea mittari, ja kannattaa olla meihin tai johonkin jakelijaamme yhteydessä ja pyytää jäteauditointia, niin voimme kartoittaa tarpeesi. Huomaa, että vaakapaalaimen ostamiseen liittyy monia tekijöitä, kuten materiaalin syöttämiseen ja sidontaan liittyvät vaihtoehdot, enimmäisvetoisuus, tarvittava suoritusteho sekä materiaalityyppi.

Kaikki kerätty kierrätysmateriaali siirretään irtotavarana paperitehtaisiin tai viedään kierrätettäväksi muihin maihin, kuten Kiinaan. Useimmiten paalit lastataan 20'/40'-kokoisiin säiliöihin. MACFAB 450- ja 550 -pystypaalaimet sekä MACFAB HZ500 -vaakapaalain tuottavat tehdaskokoisen paalin, joka käyttää suurimman mahdollisen tilamäärän ja lisää näin jokaisen säiliön hyötykuormaa. Kerätyt paalit, jotka eivät ole vienti- / tehdaskokoisia, on hajotettava ja paalattava uudelleen jommalla kummalla edellä mainituista paalaimista ennen kuin ne voidaan lastata säiliöön. Kaikki kerätty kierrätysmateriaali siirretään irtotavarana paperitehtaisiin tai viedään kierrätettäväksi muihin maihin, kuten Kiinaan. Useimmiten paalit lastataan 20'/40'-kokoisiin säiliöihin. MACFAB 450- ja 550 -pystypaalaimet sekä MACFAB HZ500 -vaakapaalain tuottavat tehdaskokoisen paalin, joka käyttää suurimman mahdollisen tilamäärän ja lisää näin jokaisen säiliön hyötykuormaa. Kerätyt paalit, jotka eivät ole vienti- / tehdaskokoisia, on hajotettava ja paalattava uudelleen jommalla kummalla edellä mainituista paalaimista ennen kuin ne voidaan lastata säiliöön.

Tämä riippuu sen paalaimen koosta ja tyypistä, jossa haluat sidontaa käyttää.

Muovinauhaa voidaan pitää näistä kahdesta materiaalista puhtaampana ja turvallisempana vaihtoehtona. Siltä varalta, että paalit hajoavat paperitehtaissa, jotkin kierrätysasemat pitävät teräslankaa parempana, sillä se on helpompi kerätä kuin muovinauha. Kustannusten perusteella muovinauhalla on parempi arvo kuin teräslangalla. Kysy omaan paalaimeesi paras vaihtoehto MACFAB-jakelijaltasi, sillä eri tyyppisille jätemateriaaleille tarvitaan eri vahvuuksia.

Vaikka kaikki MACFAB-jäte- / kierrätyslaitteet soveltuvat ulkokäyttöön leudossa ilmastossa, on suositeltavaa, että laite sijoitetaan sisätiloihin tai katetulle alueelle. Näin toimimalla lisätään laitteen käyttöikää. Vaikka kaikki MACFAB-jäte- / kierrätyslaitteet soveltuvat ulkokäyttöön leudossa ilmastossa, on suositeltavaa, että laite sijoitetaan sisätiloihin tai katetulle alueelle. Näin toimimalla lisätään laitteen käyttöikää.

Tämä riippuu siitä, millaisesta silpusta on kyse; jos paperi on pitkinä suikaleina, se voidaan paalata, mutta hyvin pientä (konfettimaista) paperisilppua ei voida paalata. Tämä riippuu siitä, millaisesta silpusta on kyse; jos paperi on pitkinä suikaleina, se voidaan paalata, mutta hyvin pientä (konfettimaista) paperisilppua ei voida paalata.

Muovipullot on seulottava ja lajiteltava ennen kuin ne voidaan kierrättää. Kun silputtuja pulloja lähetään kierrätyslaitokseen, silputtuun ainekseen saattaa olla sisältyneenä kontaminoitunutta muovia, eikä sitä voi silpun seasta lajitella. PET-pullopuristimemme on täydellinen muovipullojen paalaamiseen. Muovipullot on seulottava ja lajiteltava ennen kuin ne voidaan kierrättää. Kun silputtuja pulloja lähetään kierrätyslaitokseen, silputtuun ainekseen saattaa olla sisältyneenä kontaminoitunutta muovia, eikä sitä voi silpun seasta lajitella. PET-pullopuristimemme on täydellinen muovipullojen paalaamiseen.

Korkit ja renkaat eivät ole kontaminantteja, eivätkä siten muodosta ongelmaa muovin kierrättäjille. Korkkien poistaminen PET-pulloista edesauttaa paalaimen puristusprosessia, mutta se ei ole välttämätöntä. PET-pullopuristimemme on täydellinen PET-muovipullojen paalaamiseen kansien / korkkien yhä ollessa pulloissa, sillä siinä on ainutlaatuinen lävistysmekanismi, jonka ansiosta korkkeja ei tarvitse irrottaa ennen paalausta. Korkit ja renkaat eivät ole kontaminantteja, eivätkä siten muodosta ongelmaa muovin kierrättäjille. Korkkien poistaminen PET-pulloista edesauttaa paalaimen puristusprosessia, mutta se ei ole välttämätöntä. PET-pullopuristimemme on täydellinen PET-muovipullojen paalaamiseen kansien / korkkien yhä ollessa pulloissa, sillä siinä on ainutlaatuinen lävistysmekanismi, jonka ansiosta korkkeja ei tarvitse irrottaa ennen paalausta.

Useimmiten kierrätysasemia eivät haittaa pienet teippimäärät, mutta suuremmat määrät saavat aikaan paalien hylkäämisen. Useimmiten kierrätysasemia eivät haittaa pienet teippimäärät, mutta suuremmat määrät saavat aikaan paalien hylkäämisen.

Tämä riippuu paalin koosta sekä siitä, kuka sen kerää. Tehdaskokoisissa paaleissa yhdistämistä ei tavallisesti hyväksytä, mutta pienemmät paalit on joka tapauksessa paalattava edelleen, ja jotkin kierrätysasemat voivat lajitella nämä kaksi materiaalia tuossa vaiheessa ja näin ollen tarjota tämän palvelun. Tämä riippuu paalin koosta sekä siitä, kuka sen kerää. Tehdaskokoisissa paaleissa yhdistämistä ei tavallisesti hyväksytä, mutta pienemmät paalit on joka tapauksessa paalattava edelleen, ja jotkin kierrätysasemat voivat lajitella nämä kaksi materiaalia tuossa vaiheessa ja näin ollen tarjota tämän palvelun.

Kaikilla paalaimillamme voi paalata tekstiilejä, mutta pienet paalaimemme ovat tähän tarkoitukseen yleisimpiä. Syynä tähän on se, että paalin koko soveltuu tekstiilien käsittelyyn. Kaikilla paalaimillamme voi paalata tekstiilejä, mutta pienet paalaimemme ovat tähän tarkoitukseen yleisimpiä. Syynä tähän on se, että paalin koko soveltuu tekstiilien käsittelyyn.

Kyllä, MACFAB 550 HD -paalain on tarkoitettu tällaisten materiaalien paalaamiseen, sillä sen rekyylivoima on suuri.Kyllä, MACFAB 550 HD -paalain on tarkoitettu tällaisten materiaalien paalaamiseen, sillä sen rekyylivoima on suuri.

Paineilmakäyttöiset paalaimet toimivat ilmalla kompressorin ja ilmatoimisten sylintereiden avulla. Hydraulikäyttöiset paalaimet toimivat pumpulla ja sähkömoottorilla hydraulisylintereiden avulla. Useimmat valmistajat, myös MACFAB, tarjoavat hydraulikäyttöisen vaihtoehdon. Paineilmakäyttöiset paalaimet toimivat ilmalla kompressorin ja ilmatoimisten sylintereiden avulla. Hydraulikäyttöiset paalaimet toimivat pumpulla ja sähkömoottorilla hydraulisylintereiden avulla. Useimmat valmistajat, myös MACFAB, tarjoavat hydraulikäyttöisen vaihtoehdon.

Ei tarvitse, kierrätysasema pystyy käsittelemään ne muovikalvoon kiinnitettyinä.Ei tarvitse, kierrätysasema pystyy käsittelemään ne muovikalvoon kiinnitettyinä.

Jätepuristimilla puristetaan suuria määriä sekajätettä säiliöihin, jotka jäteyhtiö noutaa ja kerää. Tässä prosessissa jätettä ei tarvitse lajitella itse, mutta se on kalliimpi vaihtoehto kierrätykseen. Siihen sisältyy myös suurempi vaara materiaalien, kuten kartongin ja muovin kontaminoitumisesta, minkä vuoksi niitä ei voi kierrättää. Paalaimilla yritys voi erotella arvokkaat materiaalit jätevirrastaan ja lajitella ne paaleihin keräystä varten; tämä vähentää jätteiden hävitykseen liittyviä kustannuksia, tekee materiaalista helpommin kierrätettävän ja sillä on alhaisempi hiilijalanjälki. Jätepuristimilla puristetaan suuria määriä sekajätettä säiliöihin, jotka jäteyhtiö noutaa ja kerää. Tässä prosessissa jätettä ei tarvitse lajitella itse, mutta se on kalliimpi vaihtoehto kierrätykseen. Siihen sisältyy myös suurempi vaara materiaalien, kuten kartongin ja muovin kontaminoitumisesta, minkä vuoksi niitä ei voi kierrättää. Paalaimilla yritys voi erotella arvokkaat materiaalit jätevirrastaan ja lajitella ne paaleihin keräystä varten; tämä vähentää jätteiden hävitykseen liittyviä kustannuksia, tekee materiaalista helpommin kierrätettävän ja sillä on alhaisempi hiilijalanjälki.

Suosittelemme, että painepesurilla puhdistetaan vain paalaimen sisäkammio. Suosittelemme, että painepesurilla puhdistetaan vain paalaimen sisäkammio.