Mitä ovat ästeet

Lähes kaikkien ammattimaisten sivustojen tavoin mekin käytämme ästeitä. ästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka ladataan tietokoneellesi kokemuksesi parantamiseksi. Tällä sivulla kuvataan, mitä tietoa ne keräävät, kuinka me käytämme kerättyjä tietoja ja miksi meidän on joskus tallennettava näitä ästeitä. Kerromme myös, kuinka voit estää näiden ästeiden tallentumisen. Se voi kuitenkin heikentää sivujen toimivuutta. Katso yleisiä tietoja ästeistä Wikipedian artikkelista, joka koskee HTTP-ästeitä... For more general information on cookies see the Wikipedia article on HTTP Cookies...

Kuinka me käytämme ästeitä

Käytämme ästeitä moniin tarkoituksiin, jotka on kuvattu alla. Valitettavasti alalla ei useimmiten ole standardikäytäntöjä ästeiden kieltämiseksi ilman, että toiminnot ja ominaisuudet, joita ne lisäävät sivustolle, kärsisivät. On suositeltavaa, että sallit kaikki ästeet, jos et ole varma, tarvitsetko niitä käyttämääsi palveluun.

ästeiden estäminen

Voit estää ästeiden asettamisen säätämällä selaimesi asetuksia (katso ohjeet tähän selaimesi Ohje-kohdasta). Huomaa, että ästeiden estäminen vaikuttaa tämän ja monien muiden vierailemiesi verkkosivustojen tomintaan. ästeiden estäminen johtaa tavallisesti myös tämän sivuston tiettyjen toimintojen ja ominaisuuksien estymiseen. Tämän vuoksi on suositeltavaa, että et estä ästeitä.

Asettamamme ästeet

Kun lähetät tietoja lomakkeilla, esimerkiksi yhteydenottosivuilla tai kommenttilomakkeilla, ästeitä voidaan asettaa muistamaan käyttäjätietosi tulaa yhteydenpitoa varten.

Kolmannen osapuolen ästeet

Joissakin erityistapauksissa käytämme myös luotettavien kolmansien osapuolten tarjoamia ästeitä. Seuraavassa osiossa on kuvattu, mitä kolmannen osapuolen ästeitä saatat kohdata tällä sivustolla. Tämä sivusto käyttää Google Analytics -ohjelmaa, joka on Internetin eräs yleisimmistä ja luotetuimmista analytiikkaratkaisuista. Käytämme sitä sen ymmärtämiseksi, kuinka käytät sivustoa ja jotta saamme selville tapoja, joilla voimme parantaa kokemustasi. Nämä ästeet saattavat seurata esimerkiksi sitä, kuinka kauan käytät aikaa sivustolla ja millä sivuilla käyt. Näin voimme edelleen tarjota mielenkiintoista sisältöä. Lisätietoja Google Analyticsin ästeistä saat viralliselta Google Analytics -sivustolta. Käytämme tällä sivustolla myös sosiaalisen median painikkeita ja/tai liitännäisiä, joiden ansiosta voit yhdistää sosiaaliseen verkostoosi monin tavoin. Jotta nämä toimisivat, seuraavat sosiaalisen median sivustot, mukaan lukien , asettavat ästeitä sivustollemme. Niiden avulla ne voivat parantaa sivustolla olaa profiiliasi tai edistää tietoja, joita ne säilyttävät eri tarkoituksiin niiden vastaavissa yksityisyydensuojakäytännöissä määritellyn mukaisesti.

Lisätietoja

Toivottavasti tämä on tuonut selvennystä. Kuitenkin kuten jo aiemmin mainittiin, jos et ole varma, tarvitsetko ästeitä, ästeet kannattaa tavallisesti sallia siltä varalta, että ne ovat vuorovaikutuksessa jonkin sivustollamme käyttämäsi ominaisuuden kanssa. Jos kuitenkin edelleen kaipaat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä jonkin suosittelemamme yhteydenottomenetelmän kautta.

Email: sales@macfab.com