Keitä olemme

Koneemme on suunniteltu ja rakennettu tarkoitukseen soveltuvassa tehtaassa, jossa on kaikki tarvittavat laitteet kansainvälisten normien mukaisen laadun takaamiseksi. Monipuolinen kokemuksemme, laatutietoisuutemme ja koneiden ja laitteiden suunnitteluun sijoittamamme aika ja raha takaavat asiakkaillemme pitkäaikaisia jätehuoltoratkaisuja mahdollistavat tuotteet ja palvelut edulliseen hintaan.


USKOMME INNOVAATIOON

MACFAB on yli 30 vuoden ajan kerännyt asiantuntijoilta tietoa koneiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Erikoisosaamisemme ja sitoumuksemme tutkimukseen ja laitteistojen jatkuvaan kehittämiseen takaavat sinulle innovatiivisia jätehuoltoratkaisuja.


KAIKKI MALLIT VARASTOSSA

MACFABin käyttämä varasto-ohjautuva valmistus takaa nopean toimituksen maailmanlaajuisen maahantuojaverkostomme kautta. Koska rakennamme kaikki laitteistot paikan päällä, voimme ottaa huomioon yksittäisen asiakkaan tarpeet ja vaatimukset.

TUOTEVALMISTUKSEN TOIMINTAPERIAATTEET

MACFAB ymmärtää automatisoitujen high tech-laitteistojen tuotekehittelyn ja kasvavan levinneisyyden tärkeyden. Sijoittamalla koneenrakennuksen tuotantoon ja työntekijöidemme intensiiviseen koulutukseen takaamme tuotteidemme korkean laadun kilpailijoitamme edullisempaan hintaan.

STANDARDIT & TURVALLISUUS

Kaikki MACFAB-paalaimet ovat CE-hyväksyttyjä, niillä on täysi takuu ja ne ovat korkeimpien kansainvälisten vaatimusten mukaisia. Varmistaaksemme että asiakkaat saavat koneistamme suurimman mahdollisen hyödyn, paikalliset edustajamme opastavat koneen käytössä tarpeen mukaan asennuksen jälkeen. MACFAB pitää turvallisuutta ensiarvoisen tärkeänä ja kaikki koneemme ovat terveys- ja turvallisuusmääräysten mukaisia.


Historiamme

  • Macfab factory 1976
  • Prestressed_bed